Wednesday, February 8, 2012

Rainbow Happy Orphanage!


Helping each other ;-)


Fun to draw with the colours they got from us! It was difficult to find here in Ngaoundéré, but we found when we travelled to Kribi and Kenya :)     


And even more fun when we hang up their drawings at the wall!!




Since Johanne had got braids, the children found out that I also had to get it, so I also got nice (?) braids...




4 comments:

  1. Ser ut som dere er sammen med noen skikkelige gledesspredere:) Virkelig herlige bilder! Det var veldig fint at dere fikk tak i tegnesaker, så mange flotte tegninger det ble på veggen. Det ser ut som om mange tegnet motiver fra julen...Flettene dine, ble nok ikke like fine som Johanne sine, men, men..:) Koselig er det i alle fall, med så mange herlige barn

    ReplyDelete
  2. Hei igjen, joda, det står bare fint til med oss begge. Jeg trodde morfar også ville skrive litt i blant, men vi får se! Så flotte og talende bilder du sender, alle er så fargerike og ser så blide ut og du og Johanne stortrives tydeligvis. Hvordan går det med fransken, er det fremgang hele tiden? Og er temp like kjølig om kveldene fremdeles? Tiden går fort, du har vel ca 2 mnd igjen av oppholdet nå.. Gode klemmer fra mormor (og morfar som er ute et ærend).

    ReplyDelete
  3. Takk, takk!

    Mamma: Ja, det blir fortsatt mange tegningder med motiver fra jula. De liker nemlig best å tegne etter et motiv (eller oppå, mot vinduet), og siden de formene de har er julemotiver, blir det fortsatt mange tegninger med julemotiver... ;)

    Mormor: Det går bra med fransken. Men nå har vi slutten å gå på fransk-kurs da..for det er ferdig. Jeg forstår veldig mye av hva folk sier, og klarer også å gjøre meg forstått. Nå har klimaet akkurat endret seg her. Det går mot slutten av tørketiden og går mot regntid nå. Så nå er det godt og varmt også på kveldene,nettene og morgenene. Det liker jeg :) Ja, det stemmer at det bare er 2 mnd igjen nå. Vi reiser jo herfra 10.april, så det går fort..!
    Klemmer tilbake!!

    ReplyDelete